Oldalak

"Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!"

2008. augusztus 10., vasárnap

Telme Magyarország

Volt egy kis időm, így összehoztam, egy oldalt a Telme -ről. Megpróbáltam összegyűjteni az összes ezzel kapcsolatosan érdekes, vagy érdemes oldalakat. Itt van például Vegyesde domain nevű oldal, ami szerintem nagyon jó oldal, meg látszik, hogy dolgoztak rajta. Sőt találtam egy blogot is ami végre az eredeti angol és más nyelvű oldalakat hozza magyarul. Ennek a neve Evo Blog

Telme AirGate Blog

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

KedVes Ginobig!

Megtisztelő számomra, hogy mind az 5mp-s oldaladon, mind itt, a blogodban megemlíted és méltatod oldalaimat. (vegyesde.hu, evoprojekthu.blogspot.com).

Itt a Blogodban azonban az oldalaim említése olyan link formájában történik, mely link valójában nem oda mutat.

Amennyiben ezt az apró bugot esetleg javítanád, szívesen felveszlek egy link formájában az oldalamra.

További egyeztetés végett (ha gondolod) keress itt: telme.hu@gmail.com

Üdvözlettel:
Németh Csaba
http://vegyesde.hu

Unknown írta...

Kedves Németh Csaba!

Nem sértésnek szántam, hogy az előző bejegyzésemben a Vegyesde
vagy a EvoBlog linkek a Telme AirGate oldalára mutattak. Ha észrevetted a Telme AirGate oldalról a linkek már a Te oldalaidra vezetnek. Ha kiengesztelhetlek azzal, hogy kihelyezzem oldalaidat az állandó Partner Linkek közé, ezzel megtisztelnél!
Baráti Üdvözlettel: GinoBig

Névtelen írta...

Kedves Ginobig,

a legkevésbé sem találtam sértőnek, sőt, mint írtam is, megtisztelsz, hogy oldalamat említed. Csupán azért ragadtam billentyűzetet, mivel megtévesztő lehet, hogy a vegyesde szó alatt link formájában nem oda lehet hutni. Ez inkább a látogatóid szempontjából érdekes, ők esetleg ne érezzék félrevezetve magukat. A mai este folyamán ki fogok tenni az oldalamra egy idemutató linket is.

Unknown írta...

Kedves Németh Csaba!
Én már kihelyeztem a Blogger oldalamra
a linkjeidet, megelőlegezve bizalmadat a Partneri Linkek rovatba. Gondolom a Telme AirGate oldalon kihelyezett linkekkel nincs probléma?
Üdv: GinoBig